Måndag 20 januari |
||
---|---|---|
Helstekt fläskfilé med dragonsky och ugnsstekt potatis Ostgratinerad fisk med tomatsås och pressad potatis Svampomelett med rucola och örtolja |
130 kr
|
|
Tisdag 21 januari |
||
Panerad färsk fisk med skagenröra och potatismos Ugnsbakad kotlettrad med kantarellsås och kokt potatis Svampomelett med rucola och örtolja |
130 kr
|
|
Onsdag 22 januari |
||
Pannbiffar med rosmarinsås, tsatsiki och råstekt potatis Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingonsylt Svampomelett med rucola och örtolja |
130 kr
|
|
Torsdag 23 januari |
||
Blåmusselsoppa med citronaioli Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde Timjanmarinerad kyckling med gräddsås och klyftpotatis Svampomelett med rucola och örtolja |
130 kr
|
|
Fredag 24 januari |
||
Färsk karré, chorizo, majskolvar samt bearnaisesås och potatisgratäng Ångkokt fisk i vitvinssås med färska grönsaker samt dillkokt potatis Svampomelett med rucola och örtolja Vi bjuder på Brownies med lättvispad grädde till efterrätt |
130 kr
|