Måndag 3 november |
||
|---|---|---|
|
Champinjongratinerad fläskfilé med ugnsbakad potatis Vitvinspocherad fisk med gräslökshollandaise och kokt potatis Vegetarisk omelett med svampstuvning och rucola |
130 kr
|
|
Tisdag 4 november |
||
|
Panerad torskfilé med skagenröra och potatismos Gräslöksstekt kycklinglårfilé med tomat- och basilikasås samt rostad potatis Vegetarisk omelett med svampstuvning och rucola |
130 kr
|
|
Onsdag 5 november |
||
|
Pannbiffar med rödvinssky, örtbakade minitomater samt tsatsiki och ugnsstekt potatis Ångkokt fisk med ägg- och persiljesås samt kokt potatis Vegetarisk omelett med svampstuvning och rucola |
130 kr
|
|
Torsdag 6 november |
||
|
Fisk- och skaldjurssoppa med saffran, tomater och aioli Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde Kycklingfilé med vitlöksgrönsaker och klyftpotatis Vegetarisk omelett med svampstuvning och rucola |
130 kr
|
|
Fredag 7 november |
||
|
Färsk karré, chorizo, majskolvar samt bearnaisesås och potatisgratäng Ångkokt fisk med färska grönsaker samt dillkokt potatis Vegetarisk omelett med svampstuvning och rucola Vi bjuder på brownie med lättvispad grädde till efterrätt |
130 kr
|
|