Lunch

Måndag 10 februari

Köttfärsbiffar med rucola, rödvinssås, lingonsylt och potatismos
Fiskgratäng med skaldjurssås och dillkokt potatis
Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater
130 kr

Tisdag 11 februari

Panerad färsk sejfilé med skagenröra och potatispuré
Ost- och skinkomelett med persilje- och vitlöksdressing
Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater
130 kr

Onsdag 12 februari

Fläskfilé med vitlöksmarinerade tomater, basilikasås samt örtbakade potatishalvor
Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingonsylt
Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater
130 kr

Torsdag 13 februari

Räksoppa med aioli
Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde
Kyckling med pesto, tomatsås samt ugnsstekt potatis
Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater
130 kr

Fredag 14 februari

Färsk karré, korvar, majskolvar samt bearnaisesås och potatisgratäng
Ångkokt fisk med ägg- och spenatsås samt kokt potatis
Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater
Vi bjuder på gräddtårta med riven choklad till efterrätt
130 kr
Bufféservering med salladsbord, hembakat bröd, vatten samt kaffe och kaka Priset är 130 kr, pensionär 120 kr, barn 2 till 12 år 75 kr Avhämtning en låda varmrätt, samt en salladslåda 95 kr Ta med låda efter lunch 90 kr Lunchkuponger 10st för 1100 kr Öppettider vardagar 11.00-13.30 Övrig tid efter överenskommelse, ex begravningskaffe, middagar, bröllop mm Alla hälsas välkomna av Pär och Erika med personal