Måndag 10 februari |
||
---|---|---|
Köttfärsbiffar med rucola, rödvinssås, lingonsylt och potatismos Fiskgratäng med skaldjurssås och dillkokt potatis Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater |
130 kr
|
|
Tisdag 11 februari |
||
Panerad färsk sejfilé med skagenröra och potatispuré Ost- och skinkomelett med persilje- och vitlöksdressing Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater |
130 kr
|
|
Onsdag 12 februari |
||
Fläskfilé med vitlöksmarinerade tomater, basilikasås samt örtbakade potatishalvor Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingonsylt Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater |
130 kr
|
|
Torsdag 13 februari |
||
Räksoppa med aioli Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde Kyckling med pesto, tomatsås samt ugnsstekt potatis Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater |
130 kr
|
|
Fredag 14 februari |
||
Färsk karré, korvar, majskolvar samt bearnaisesås och potatisgratäng Ångkokt fisk med ägg- och spenatsås samt kokt potatis Vegetarisk lasagne med anammafärs och färska tomater Vi bjuder på gräddtårta med riven choklad till efterrätt |
130 kr
|