Måndag 17 november |
||
|---|---|---|
|
Fläskfilé med kantarellsås, salladslök och rostad potatis Vitvinpocherad fisk med skaldjurssås och kokt potatis Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater |
130 kr
|
|
Tisdag 18 november |
||
|
Sprödbakad torskfilé med kall räk- och dillsås samt potatismos Ost- och chiligratinerade kyckling med örtris Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater |
130 kr
|
|
Onsdag 19 november |
||
|
Pannbiff med rosmarinsky och råstekt potatis Stekt strömming med potatismos, skirat smör och lingonsylt Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater |
130 kr
|
|
Torsdag 20 november |
||
|
Räksoppa smaksatt med fänkål och vitlök Hemgjorda pannkakor med sylt och vispad grädde Persiljestekt kyckling med purjolökssås och bakad potatis Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater |
130 kr
|
|
Fredag 21 november |
||
|
Wallenbergare med rödvinssås, ärtor och potatismos Panerad fisk med curryremoulad och kokt potatis Vegetarisk lasagne med anammafärs och soltorkade tomater Vi bjuder på morotskaka till efterrätt |
130 kr
|
|